Beschikbare opdrachten

Ontdek de uitdagende opdrachten op zzp-basis bij De Vakman. Bekijk de selectie van actuele projecten die beschikbaar zijn voor zelfstandige ondernemers in de bouwsector. Of je nu een ervaren vakman bent in renovaties, nieuwbouw of gespecialiseerd bent in een specifiek ambacht, bij De Vakman vinden we de juiste match voor jou.

Ben je geïnteresseerd in één van deze opdrachten of wil je meer informatie over onze zzp-bemiddeling? Neem direct contact met ons op en zet de volgende stap in je onderneming. Bij De Vakman bouwen we samen aan succes.

Contact
Cover voor

Afbouwmonteur

Als Afbouwmonteur installeer en voltooi je de interne elementen van een bouwproject, zoals plafonds, wanden, vloeren en andere interieurafwerkingen, met aandacht voor detail en precisie.

Meer over deze opdracht

CNC Frezer

Als CNC-frezer programmeer en bedien je computergestuurde freesmachines om metalen, kunststof of houten onderdelen met precisie te produceren volgens specificaties, tekeningen of ontwerpen.

Meer over deze opdracht

Dakdekker

Als Dakdekker installeer, repareer en onderhoud je daken op gebouwen. Taken omvatten het leggen van dakbedekkingsmaterialen, repareren van lekken en zorgen voor waterdichtheid voor duurzame bescherming tegen weersinvloeden.

Meer over deze opdracht

Elektromonteur

Als Elektromonteur installeer, onderhoud en repareer je elektrische systemen en apparatuur. Taken omvatten bedrading, aansluitingen, schakelpanelen en het oplossen van elektrische storingen voor veilige en efficiënte elektrische functionaliteit.

Meer over deze opdracht

Lasser

Als Lasser verbind je metalen delen door ze te smelten en te lassen, vaak met behulp van hitte en druk. Je zorgt voor structurele integriteit en duurzaamheid in diverse toepassingen.

Meer over deze opdracht

Timmerman

Als Timmerman bouw en repareer je o.a. houten structuren en componenten, zoals kozijnen, deuren, en meubels. Je gebruikt vakmanschap en precisie om duurzame en functionele constructies te creëren.

Meer over deze opdracht