Onze diensten

De Vakman Personeelsdiensten is de uitzendorganisatie, waarin begeleiding en bemiddeling tussen werknemer en werkgever centraal staat. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren, werven en selecteren van medewerkers.

Bekijk alle vacatures
Detachering

Deze vorm van personeelbemiddeling biedt meer zekerheid aan de werknemer én de opdrachtgever. Gedetacheerde medewerkers worden meestal voor een langere periode geplaatst bij één of meerdere bedrijven variërend van enkele maanden tot zelfs een paar jaar.

Uitzenden

Wij zorgen voor een snelle en optimale invulling van openstaande vacatures, voor een korte periode of uitgroei naar een vaste baan. U heeft geen opzegtermijn en betaalt alleen voor gewerkte uren. Wij verzorgen de gehele administratie en dragen de risico’s met betrekking tot ziekteverzuim.

Werving en selectie

Na een voorgesprek waarin we samen uw wensen goed in kaart hebben gebracht gaan wij snel en actief op zoek naar geschikte kandidaten, doen de voorselectie en stellen in overleg met u de kandidaten aan u voor. Aan u rest slechts de keuze!