Na een voorgesprek waarin we samen uw wensen goed in kaart hebben gebracht gaan wij snel en actief op zoek naar geschikte kandidaten, doen de voorselectie en stellen in overleg met u de kandidaten aan u voor. Aan u rest slechts de keuze

 

Detachering
Deze vorm van personeelbemiddeling biedt meer zekerheid aan de werknemer én de opdrachtgever. Gedetacheerde medewerkers worden meestal voor een langere periode geplaatst bij één of meerdere bedrijven variërend van enkele maanden tot zelfs een paar jaar.
Uitzenden
Wij zorgen voor een snelle en optimale invulling van openstaande vacatures, voor een korte periode of uitgroei naar een vaste baan. U heeft geen opzegtermijn en betaalt alleen voor gewerkte uren. Wij verzorgen de gehele administratie en dragen de risico’s met betrekking tot ziekteverzuim.
Werving en selectie
Na een voorgesprek waarin we samen uw wensen goed in kaart hebben gebracht gaan wij snel en actief op zoek naar geschikte kandidaten, doen de voorselectie en stellen in overleg met u de kandidaten aan u voor. Aan u rest slechts de keuze!
Meer over ons